Gastvrouw/-heer/leidinggevende bediening

MAIL JE CV

Gastvrouw/-heer/leidinggevende bediening

In het kort wat wij bieden:

  • Per direct
  • €2299-€3017 (38 uur)
  • 12-32 uur (in overleg)
  • Werktijden en -dagen in overleg
  • Relevante cursussen/trainingen

In het kort wat wij zoeken:

  • Een diploma is niet perse nodig, ervaring wel.
  • Leidinggevende capaciteiten.
  • Een certificaat Sociale Hygiëne is een pre, anders graag de bereidheid om deze te behalen.
  • Minimale leeftijd is 21 jaar i.v.m. wet- en regelgeving.
mail je CV

Functieomschrijving

Je bent een echt mensenmens. We willen heel graag dat de gasten zich gezien en gehoord voelen, gastvrijheid staat dus echt boven alles!

Je kunt goed aansturen. Ook met je collega’s ga je op een positieve manier om. Wij halen niemand naar beneden en kijken liever naar wat iemand wél kan.

Je houdt van structuur en hygiëne. Wij houden van een opgeruimde sfeer en daar draagt een opgeruimd en schoon restaurant aan bij. Een duidelijke werkwijze hanteren welke overdraagbaar is naar collega’s draagt daar aan bij.

Horeca is gewoon echt jouw ding. Je houdt van eten en drinken en zorgt ervoor dat je goed weet wat wij allemaal te bieden hebben. Je draagt zorg voor kennis van ingrediënten en allergenen.

Je staat open voor cursussen en trainingen om jouw kennis uit te breiden.

Wat hebben we jou te bieden!

Je komt te werken in een goedlopende zaak waar zowel veel vaste gasten als toeristen komen. Er is veel contact met de gasten. Dit draagt bij aan het echte horecagevoel: een gezellig team en fijne gasten.

Er is veel overleg met de eigenaresse van de zaak, zij is veel aanwezig en valt in waar nodig: in de keuken, de bediening, de afwas, het maakt niet uit. Je gaat dus een beetje tot de familie behoren.

Overdag doordeweeks staat er een mise en place team welke bestaat uit mensen met een (arbeids)beperking. Veelal een licht verstandelijke beperking. Werken met deze doelgroep geeft voldoening en betekenis aan het werk. Er wordt naast dat er hard wordt gewerkt ook hard gelachen met deze groep! Je krijgt een training aangeboden om je wat extra handvatten te geven.

Iets voor jou of meer vragen? Stuur dan een mail naar info@casa22.nl.

Team

Quinten van den Bosch

EIGENAAR/KOK

Al vanaf mijn tweede jaar riep ik dat ik kok wilde worden en ik heb dan ook nooit iets anders gedaan dan koken. Ik ben inmiddels alweer zeven jaar chef. Ik hou ontzettend van lekker koken, maar ik hou ook van lekker knallen. Dat snelle, maar evengoed lekkere koken, kan ik kwijt in het maken van pizza’s.

Het is natuurlijk een beetje gek om als kaaskop pizza’s en pasta’s te gaan maken, maar daar ben ik nou eenmaal erg goed in! Het lijkt me ook geweldig om Hoorn te verblijden met iets wat er nog helemaal niet is: lekkere paella. Deze ingeving komt doordat er achter deze kaaskop ook nog Spaanse roots schuilen. Onze opa was een Spanjaard en onze moeder woont nu in Spanje.

Evelien van den Bosch

EIGENAAR/GASTVROUW

Ik ben gerust een duizendpoot te noemen. Ik heb ruim 20 jaar horeca-ervaring en daarnaast heb ik een zorgopleiding gevolgd: SPH bij InHolland Alkmaar welke ik ruim vier jaar geleden met succes heb afgerond.
De laatste 4 jaar heb ik gewerkt als interne jobcoach. Ik begeleidde hierbij werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mijn passie voor gastvrijheid is altijd gebleven. Ik houd ervan om alles gezellig te maken en het mensen naar de zin te maken. Mijn broer en ik hebben al vaker samengewerkt bij een Italiaans restaurant, waar ik in de bediening werkte en hij in de keuken. We hebben dezelfde visie op het restaurantwezen: we willen dat het eten goed is, dat het ontzettend gezellig is, maar het hoeft allemaal niet zo formeel.

Mengelmoes

Het team van Casa 22 bestaat onder andere uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij doen voorbereidend werk in de keuken zoals het maken van de basissauzen en snijwerk.
Verder is Casa 22 een erkend leerbedrijf en biedt het leerwerkplaatsen aan BOL-leerlingen en BBL-leerlingen.

Het is dus een gezellige mengelmoes van mensen, waarbij iemand in zijn waarde laten en mensen in hun kracht zetten centraal staan.

Foto: Jasper Bosman

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17:00u
0229-757763
info@casa22.nl

Wij hopen u snel te zien

Leuk artikel op uitwf.nl